Dagsutflykt

Igår tog jag och mamma en sväng till metropolen som alla med foppatofflor avgudar - Ullared!
Skälet till vår dagsresa var att Spirit behöver lite nya grejer inför sin flytt till Kalmar.
Så, vi packade en matsäck, hoppade in i bilen och gasade norrut. Väl framme fick vi en smärre chock! Jag har nog aldrig sett så mycket bilar i hela mitt liv. Varenda, och då menar jag verkligen varenda, parkeringsruta var upptagen. Bilar cirkulerade runt, runt och vi såg människor som slet sitt hår i förtvivlan. Jag sneglade på mamma och såg hennes underläpp darra litegrann, medan jag bestämt sa "Jag vänder inte hem!".
Stackars mamma sa att jag kunde gå in sålänge så skulle hon vänta in en parkering. Och hon lyckades, två timmar senare...

Efter några timmar av trängsel, flykt undan tv-teamet för en viss tv-kanal som, såklart, var där och filmade stånkade vi ut från det gigantiska varuhuset. Jag är numera några tusenlapparfattigare, men en hel del utrustning och nödvändiga hästsaker rikare.
Jag köpte bland annat en superskön ridjacka, en fleece att ha under vid kalla dagar, ländtäcke till Spirit, saltstenar, foderhinkar, b-vitamin, jodopax, två par helskodda ridbyxor (billiga!), termometer, hönät, transportskydd så pållan inte skadar sig på vägen upp och lite annat smått och gott.
Så dagen får bra betyg med andra ord, om man bortser från allt folk. De har ett bra utbud av hästsaker, och en hel del är av bra kvalitet. Och priserna är bara ett plus i kanten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0