Titta på mig, är jag inte snygg?

När jag svängde upp framför grinden vid betet idag, blev jag mött av en Spirit med spetsade öron. Och igår kom hon travande mot mig med höga kliv genom det höga gräset. Jag blir helt varm inombords.

Idag stod pyssel på schemat. Både på grund av det halvtråkiga vädret, och för att jag tycker det är ganska trist att rida inuti hagen. Kan inte rida ut nu, då det endast går två hästar där och jag vågar inte lämna lilla Fallan ensam. Tror inte hon skulle uppskatta det alls heller för den delen.
Så på med grimma, som idag hade prytts med en ny flyveil (tack Zofia). Spirit verkade först tycka den var lite konstig, men vad skönt det var att slippa flugor i ögonen! Flugorna är förövrigt en pain in the ass just nu...

Efter en snabb-borstning (vill inte borsta bort för mycket av fettet i pälsen, då det skyddar mot kyla och regn när de går ute dygnet runt) och visitering släppte jag henne lös. Lekte lite med henne i hagen, och hon följde efter mig som en hund.

Det ser ganska roligt ut när hon vill ha mig för sig själv, och går runt mig i en cirkel medan hon kastar småsura blickar på stackars Fallan. Gick lite sick-sack mellan träden, och så fort jag stannade, stannade Spirit. Sen sprang jag, och iväg for Spirit. Med höga benlyft och svansen i en plym travade hon. Jag stannade och tittade på henne. Vackra häst! När hon var klar med sin lilla uppvisning kom hon fram till mig igen och letade i mina fickor efter godis. Knäckebröd blev belöningen, nya favoriten. Man måste ju tänka på tandhygienen ;)


Jag önskar mig verkligen en ny kamera. Min nuvarande har lagt av... Jag vill ju kunna lägga ut bilder!

Kommentarer
Postat av: Aneta

Vad roligt att din önskan har gått i uppfyllelse! Lycka till med pållen ;)

2010-08-10 @ 11:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0